29. července 2008

Poslouchejte online soundtracky zdarma

Před rokem jsem objevil velmi zajímavou stránku. Nachazím se ve stejném obdobé jako před rokem, kdy chodim denně do práce a kvůli zvýšení kreativity práce poslouchám co se dá. Internetová rádia, klasická rádia, mluvené slovo či přednášky. Dnes bych vám chtěl doporučit stránku


na které je možné pustit si stream (ogg, ac3) , ze kterého 24h denně a 7dní v týdnu hraje jenom filmové melodie.

Registrace trvala zhruba den, než jsem se mohl přihlásit.

Funguje to na principu objednávání a fronty. Každý má možnost si "objednat" písničku, kterou by chtěl zahrát. Aby se neopakovali stále stejní autoři, je možné vybrat stejnou písničku nebo autora po nějaké době.

Zároveň vidíte čekací frontu (4-6h) kdy se zahraje ta vaše vybraná. Čekací doba zavisí na hodině, většina posluchačů je z Severní Ameriky, tudíž nejkratší fronta je mezi 9h-11h našeho času (čekáte zhruba 3h)

Nejlepší volba jak objevit nové, dosud neznamé autory.


Zajímá tě více?

2 komentáře:

  1. Jestli jsou tam takove cekaci fronty, tak se mi zda, ze to je nejaky marketingovy tah nejake spolecnosti (podle odkazu asi Amazon). Slogan: "Nechcete cekat na vasi pisnicku? Kupte si ji a uz nikdy nebudete muset cekat" :)

    OdpovědětVymazat
  2. Čekací fronta má několik důvodů. Aby každej nenaládoval pořád svoje písničky a aby se vytřídalo dost lidi. Máš pravdu, tím hlavním důvodem bude monetizace, navíc když nabízejí běžným uživatelům poslouchat zdarma.

    OdpovědětVymazat